Haber

Sinan Engin: Şampiyon olamayan takım iflas eder

Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi.

Cimbom tehlikeli pozisyonlar üretmesine rağmen skoru bulamadı ve maç 0-0 berabere bitti.

Maçın ardından spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV’de yayınlanan bir programda açıklamalarda bulundu.

“Galatasaray’ın vazgeçilmezi Torreira”

Geniş açıklamalarında,

“Bu maça bakıyorsunuz, birinin tahtası kapalı, birinin tahtası açık, her taraf açık. Madeni paralar Galatasaray’a işliyor ve berabere bitiyor. Kağıt üzerinde Galatasaray uçan takım diyorsunuz ama Kayserispor bu kadar pozisyon. Galatasaray bugün vazgeçilmez değildi. , Torreira.”

“Puan kayıplarının birçok nedeni olabilir. Kadro henüz oturmadı, yeni oluşum, Icardi’nin ikinci yarıya girmesi, Torreira’nın yokluğu, ideal 11’in henüz bulunmaması ve Kayserispor’un direnci. İlk hafta oyuncu ve takımları taktiksel olarak eleştirmeyin.Orada hava 45 derece, nem vs.Şu anda futbol oynamak kolay değil.4-5.

“Kazanamayan takım iflas edecek”

“Fizik işi olmayınca yetenek ortaya çıkmıyor. Galatasaray fiziği iyi değil, farklılar, ben onlardan değilim. Hani şu harcama limitleri vardı, ne oldu? Şampiyon olamayacak takım.” iflas edeceğini ve gelecek yıl için fedakarlık yapacağını söylüyor.Arkadaş, 30 maç kazanırsan 3 milyon euro kazanıyorsun.90 milyon TL değerinde. Şampiyonlar Ligi’nden size ne kaldı? Gelire ve gidere bakın. O yüzden çok zorlu bir lig olacağını söylüyorum. Bu sezon daha çok maç göreceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu